Welkom op A cup of B + 13 Days of Blogmas #1

blogmas

Hey, welkom op A cup of B. Misschien is het leuk om mezelf eerst even kort voor te stellen. Mijn naam is Birgit, ik ben ondertussen al 23 jaar oud en woon in een charmant klein stadje in België. Naast het bloggen werk ik fulltime en volg ik een opleiding in afstandsonderwijs. Ik heb mijn handen dus meer dan vol.

Vanaf vandaag hoop ik jullie te vermaken met heerlijke recepten en leuke DIY’s en daarnaast natuurlijk ook de lifestyle en beauty artikelen. Ik doe alvast mijn uiterste best om om de dag een artikel online te gooien.

Vandaag start ik niet enkel mijn blog, maar ook 13 Days of Blogmas. 13 dagen lang is dit the place to be voor de leukste kerstgerelateerde artikelen. Als je op zoek bent naar inspiratie voor je kerstdiner, de leukste cadeautjes voor je vrienden of familie of een leuk gerechtje voor tijdens de feestdagen dan ben je hier aan het juiste adres!

Achter de schermen ben ik al een hele tijd bezig met het opzetten van deze blog, dus ik ben enorm blij dat het eindelijk zover is.

Enjoy!

Liefs

Birgit ♥

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge