Mijn 16 favorieten van 2016

2016

Het is alweer de laatste dag van 2016. Voor mijn gevoel is dit jaar echt voorbijgevlogen en ik besef nog niet helemaal dat het morgen alweer 2017 is. Op deze dag maakt iedereen de balans op van het afgelopen jaar. De lijstjes en jaarsoverzichten vliegen je om de oren. Ik doe er alvast ook vrolijk aan mee en toon je mijn 16 favorieten van 2016.

♥ Koperspray & Marmerfolie

dsc_0378

2016 was absoluut het jaar van de koperspray en de marmerfolie voor mij. Je ziet hierboven dat mijn spray gedurende het jaar met veel liefde is gebruikt. Hieronder zie je enkele van mijn projectjes.

maremer

♥ Moleskine 17 Month diary

dsc_0252

De combinatie bloggen, studeren en fulltime werken vereist een goeie planning en daar helpt mijn Moleskine agenda me zeker bij. Aan de linkerkant schrijf ik al mijn afspraken of mijn werkrooster en rechts is er plaats voor mijn todo lijstje.

♥ Essence All About Matt! fixing compact powder

dsc_0271

Dit budgetproof poeder houdt mijn gezicht heel de dag glimvrij. Ik heb nogal snel last van een glimmende t-zone en dit poeder voorkomt dit. In mijn dagelijkse routine gebruik ik geen foundation, maar ik poeder mijn gezicht wel af.

♥ iPhone 6

dsc_0276

Dit jaar maakte ik de switch van Sony naar Apple en dit heb ik me nog geen seconde beklaagd. Ik kreeg de iPhone 6 van mijn vriend en gebruik sinds een paar maanden deze met veel plezier.

♥ Hoesje Paradise

dsc_0125

Een nieuwe telefoon vraagt natuurlijk ook om een nieuw hoesje. Deze komt van de webshop Paradise Amsterdam.

♥ Mobiele oplader

dsc_0275

Een ander geliefd en veel gebruikt telefoonaccessoire van het afgelopen jaar is deze mobiele oplader van Belkin. Hij laadt je telefoon tot 3 keer volledig op en is ook geschikt voor tablets.

♥ Philips Simply Straight borstel

favo

Deze Philips Simply Straight borstel is mijn absolute lifesaver tijdens deze gure wintermaanden. Ik heb heel erg last van statisch haar, maar deze borstel houdt dit absoluut tegen en maakt mijn haar mooi glad. Je plugt hem in het stopcontact en binnen de minuut is hij helemaal klaar voor gebruik.

♥ Kruidvat The Master Perfumer n°39 Absolute Iris

dsc_0181

In dit artikel kon je al lezen hoe enthousiast ik was over dit budgetproof Kruidvat parfum en daarom staat hij ook in deze lijst. Het is het parfum dat ik de laatste tijd vrijwel dagelijks heb gedragen en ondanks het feit dat het een eau de toilette is blijft de geur heerlijk lang hangen.

♥ Gelish

dsc_0125

2016 was het jaar waarin ik Gelish ontdekte. Sinds ik fulltime werk schiet er gewoon veel minder tijd over en dus is dit de ideale oplossing. Gemiddeld loop ik er een maand mee rond. Bij de meeste mensen varieert dit van twee tot vijf weken. Voor mij is het de ideale oplossing: altijd mooie, verzorgde nagels waar je een maand niet naar moet omkijken en het ideale verwenmoment voor jezelf.

♥ Timberlands

dsc_0349

In januari kon ik tijdens de solden dit paar Timberlands op de kop tikken. Het is een paar waar ik steevast complimentjes op krijg en ondanks het veelvuldig gebruik zien ze er nog steeds als nieuw uit.

♥ Venus Olaz

dsc_0360

Ik heb altijd een gevoelige huid gehad en scheren was voor mij keer op keer een klein drama. Sinds ik deze Venus met Olaz ontdekte is dit echter verleden tijd. Mijn huid voelt na het scheren heerlijk soepel en zonder enige irritatie.

♥ Mac Mehr & Mac Brick-o-la

mac2Afgelopen jaar kocht ik mijn eerste MAC lipstics. Ondertussen heb ik al Mehr, Please Me, Cosmo, Chatterbox en Brick-o-la in mijn bezit. Mehr en Brick-o-la zijn echter mijn absolute favorieten. De houdbaarheid is van beide top en een maaltijd overleven ze zeker. Ook op mijn werk snack en drink ik heel de dag door dus ik verwacht wel dat een lipstick dit overleeft. Links zie je een swatch van Brick-o-la een mooie baksteenrode kleur en rechts Mehr wat voor mij het perfecte mylipsbutbetter kleurtje is.

♥ Sal Kaapverdiëpicmonkey-collasalge

Een persoonlijk hoogtepunt voor mij was mijn reis naar Sal in augustus. Het was de eerste reis samen met mijn vriend en mijn eerste kennismaking met Kaapverdië. Het was liefde op het eerste gezicht en we zullen er zeker en vast nog naartoe gaan.

♥ App Receptenmaker

recept

Met deze app hou ik al mijn recepten bij en heb ik ze altijd bij de hand. Daarnaast kan je ook recepten zoeken in de app via het tabblad inspiratie.

Hopelijk vond je het leuk om mijn favorieten van het afgelopen jaar te zien. Laat vooral even weten in de reacties wat jouw favorieten van 2016 waren!

Liefs

Birgit ♥

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge