Spa Secrets Miracles of Bali

dsc_0386

Kruidvat laat je met hun nieuwe verwenlijn kennismaken met eeuwenoude wereldse wellness rituelen. Het ideale verwencadeau voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven. In totaal zitten er vier producten in deze lijn. Vandaag review ik voor jullie de body lotion, shower gel en scrub uit de Miracles of Bali lijn.

Spa Secrets bestaat in totaal uit 3 verschillende geurlijnen namelijk:

♥ Treasures of Morocco

♥ Traditions of Japan

♥ Miracles of Bali

dsc_0296

Miracles of Bali is geïnspireerd op het Lulur-schoonheidsritueel dat gericht is op het herstellen van innerlijke harmonie door het lichaam te vitaliseren en te voeden. Een rustgevend en ontspannend ritueel! – Kruidvat

Lulur is al duizenden jaren lang het reinigingsritueel voor toekomstige bruiden: vanaf veertig dagen voor de bruiloft wordt het lichaam dagelijks gescrubd voor een gezuiverde, zachte en stralende huid. Het geheim? Een perfecte balans van tropische ingrediënten uit Bali. Kokoswater bevordert de uitwendige schoonheid. De frangipaniboom staat symbool voor onsterfelijkheid, de bloem heeft een heerlijke ontspannende geur.

Het concept en de verpakking doet me alvast heel erg aan Rituals denken. Daarnaast verraadt de verpakking absoluut niet dat dit een Kruidvat product is. Enkel achteraan staat er een piepkleine vermelding. Hierdoor kan je zonder enige moeite deze producten cadeau schenken aan je vrienden of familie, want ondanks het luxueuze gevoel en uiterlijk zijn de producten heel erg budgetproof. Het ideale eindejaarsgeschenk dus!

Miracles of Bali Shower Gel

dsc_0392

De collectie ademt spa en wellness uit met traditionele ingredïenten in een authentiek jasje. De douchegel bevat een zacht, zoetige geur van bloesem en kokos. In combinatie met de bodycream blijft de geur heel de dag hangen.

dsc_0289

dsc_0402

Miracles of Bali Body Cream

dsc_0391

De hoofdingrediënten van de bodycream zijn frangipanebloem en vochtinbrengend kokoswater, wat zorgt voor een heerlijk zomers gevoel. Ondanks het hoofdingrediënt sheabutter trekt de crème snel in. Het is een dikke crème, ideaal voor de droge huid.

dsc_0412

dsc_0370

dsc_0330

Verder zit er ook alcohol, glycerine, bijenwas, kokoswater, olijolie, frangipane extract, zonnebloemolie in. De ingrediënten zijn er alvast goed uit.

Miracles of Bali White Sand Body Scrub

dsc_0404

De scrub is gemaakt met natuurlijke materialen zoals wit zand en stukjes kokosnoot. Het is een volle, rijke scrub met een heerlijke geur. hnd

De scrub is niet te hard zodat je hem ook perfect in de zomer kan gebruiken bij een vaak aan de zon blootgestelde huid. Het is dan ook de perfecte zomergeur.

dsc_0293

Met deze collectie haal je een betaalbare luxe in huis. De producten zien, ruiken en voelen ontzettend luxe voor maximum € 5. Miracles of Bali onthult de eeuwenoude schoonheidsgeheimen van Balinese prinsessen.Daarnaast is de geur waanzinnig lekker en sterk, net zoals bij Rituals.

Liefs

Birgit ❤️

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge