Mega Winter Shoplog: Primark, New Look, Hema

shoplog.jpg

Hey, allemaal! Onlangs was het weer zover en was ik in een shopbui. Vandaag toon ik jullie het resultaat van een dagje Gent en een paar online bestellingen.

dddd.jpg

Deze items kocht ik allemaal voor mijn Christmas Gift Wrapping post. Deze kan je hier teruglezen. Elk jaar maak ik er een erezaak van om mijn cadeautjes stuk voor stuk een persoonlijk tintje mee te geven en leuk in te pakken.

dsc_0074

Bovenstaande enkellaarsjes kon ik voor slechts € 17 op de kop tikken bij Primark. Ik was nog op zoek naar een leuk paar bruine laarsjes en deze vond ik perfect. De gouden hak geeft het geheel een feestelijk effect. De perfecte laarsjes voor Kerst of Oudejaarsavond. Ik heb er ondertussen al een heleboel complimentjes op gekregen.

dsc_0076

Je merkt dat de winter met rasse schreden nadert en dus kocht ik bovenstaande muts. Ik was bang dat hij een beetje te groot zou zijn voor mijn inieminie hoofd, maar als ik hem een beetje omrol past hij perfect.

dsc_0092

Bovenstaande oorbellen kocht ik bij New Look en Primark. De laatste jaren draag ik amper nog lange oorbellen en dat begon ik nu wel te missen. Het linkse paar kocht ik bij Primark en kostte € 3. Het tweede paar kostte € 4,99 en komt van New Look.

bestand-13-11-16-14-11-39

Daarnaast kocht ik ook nog twee rollen kaftpapier. Dit is schoolbord cadeaupapier wat ervoor zorgt dat je je cadeautjes nog meer kunt personaliseren.

bestand-13-11-16-14-07-54

Primark is de absolute hemel voor sokken en pyjama’s. De pyjama’s kon ik alvast weerstaan, maar ik scoorde wel dit paar schattige Disney sokjes.

bestand-13-11-16-14-11-55

Sinds kort heb ik een nieuwe job, dus dit schreeuwt natuurlijk om nieuwe reisaccessoires. Deze thermal mug is alvast super handig voor onderweg. Hij komt van Primark en heeft me amper € 3 gekost.

Hopelijk vond je het leuk om mijn aankoopjes te zien. Laat vooral even weten wat je favoriete items zijn.

Liefs

Birgit ♥

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge