13 Days of Blogmas #3 || Winter Diary #1

diaryyyy

Afgelopen week was een drukke werkweek vol opleidingen en administratie. Daarnaast hadden we een nieuwsgierige poes op bezoek en sloeg ik aan het bloggen. Kijk je mee?

w1

Mijn weekoverzicht begint de zondagmorgen in bed met dit boefje. Vrijdagavond hadden we dit katje gevonden en het bleef even bij ons in afwachting van een nieuwe, warme thuis. Mijn vriend en ik mogen beide geen kat hebben thuis, maar we kregen het echt niet over ons hart om het beestje in de gietende regen op straat te laten. De rest van de morgen werkte ik wat in bed naast poes.

w2

In de namiddag nam ik wat foto’s voor mijn blog, onder meer van deze fijne Kruidvat producten. In de avond hadden we bezoek, want mijn papa was jarig. Een verjaardag vraagt natuurlijk om lekkere hapjes en leuk gezelschap en dat was zeker en vast het geval.

w5

‘s Avonds had poes zich helemaal geïnstalleerd en zat bloggen er echt niet meer in.

w3

Even afscheid nemen van poes voor het werk. Maandag had ik heel de dag opleiding en bijgevolg heb ik geen foto’s.

w4

Maandagavond stond er een verse pizza van de markt op het menu. Even een klein verwenmoment voor de match van mijn vriend die avond. Hij speelt nl. zaalvoetbal.

w7

Op mijn werk hebben ze officieel de beste koffie en chocomelk dus ik glip er regelmatig tussenuit achter een nieuw kopje. Elke werknemer op mijn afdeling heeft een eigen doos voor al zijn spullen en dinsdag kreeg ik eindelijk mijn eigen exemplaar.

w11

In de avond gingen we poes afleveren bij een vriendin. We hebben een hele lieve thuis gevonden en in afwachting daarvan bleef ze een paar dagen hier. Bij ons had ze echt last van het plaatsgebrek en zo kon ze nog een paar dagen heerlijk rondrennen. De verhuizing verliep jammer genoeg niet zo vlot, maar eenmaal ter plaatse had ze de tijd van haar leven.

w12

Woensdag mocht ik alvast wat administratie doen op het werk. We hebben een gigantische achterstand en ze kunnen alle hulp gebruiken. Ik probeer mijn tussendoortjes gezond te houden, maar dat schiet er soms wat van tussenin. Gelukkig staat er een fruitmand op het werk.

w8

‘s Avonds werkte ik nog wat in de eetzaal.

w9

Donderdag snel even ontbijten in de wagen. Bij afwachting van mijn eigen rijbewijs rij ik nog even mee met mijn papa. Heel de dag mocht ik activaties van maaltijdkaarten verwerken.

w6

Bij thuiskomst lag dit op me te wachten. Een kleine verrassing van de mama. Kruidvat heeft momenteel deze schattige led lichtslingers te koop. Ze staan alvast superschattig in combinatie met de fruitkistjes in de slaapkamer.

w14

‘s Middags stond dit pastaslaatje met onder andere tomaat, rucola en zalm op het menu. In de namiddag was het iets rustiger en voorzag ik de collega’s van warme drankjes.

w13

Nog even werken in de eetzaal voor ik naar huis ging. Op weg naar de lift had ik dit prachtige uitzicht.

w15

Zaterdagmorgen ontbijten met chocoladecornflakes en chocoladekoffie. Een superlekkere zaligheid in het weekend. In de namiddag sprong ik nog even binnen bij mijn meme. Ik was niet de enige met dit idee want we waren met een heel groepje.

w16

Ik pakte alvast de meeste kerstcadeautjes in. Hier komt er nog een artikel over online.

w17

In de avond probeer ik het altijd gezellig te maken met kaarsjes en werkte ik een portie lasagne weg. Een heerlijk chillavondje na een drukke werkweek.

Hopelijk vond je het leuk om een kijkje te nemen in mijn leven.

Liefs

Birgit ♥

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge