Outfitinspiratie voor de feestdagen

fashion

Weet je niet wat je aan moet met de feestdagen? Het is een probleem dat veel meiden wel zullen herkennen en Oudjaar staat natuurlijk voor de deur. Vandaag help ik je alvast op weg met een paar leuke outfits. Benieuwd?

Outfit 1: Glitter all the way

f1

12345

Glitter is mijn persoonlijke musthave voor de eindejaarsperiode. Met deze outfit zit je alvast goed. Ik ben alvast helemaal verliefd op het jurkje en in combinatie met de zilveren accessoires is dit setje compleet.

Outfit 2: Party @ the top

f2

12345678

Dit gouden topje is een echte eyecatcher. In combinatie met het simpele rokje en de laarzen kan je uitpakken met enkele speciale accessoires zoals deze bangles en de roségouden nagels.

Outfit 3: Fluffiness

f3

12345 6

Ik ben een echte sucker voor fluffy jassen. Deze outfit is bijgevolg ideaal. De jas en het fluffy tasje leuken het eenvoudige jurkje wat op en ook de schoenen zijn echte eyecatcher.

Outfit 4: A touch of gold

f4

123456

Goud blijft een klassieker voor de feestdagen. Deze outfit combineert het klassieke goud met een paar stoere elementen zoals het jasje en de choker. Voor de meiden die houden van een portie rock-‘n-roll is dit alvast de perfecte outfit.

Outfit 5: Frosty Green

f5

12345

Ook bij deze outfit koos ik voor goud als accentkleur. Het gouden sequin topje trekt alvast alle aandacht naar zich toe. Gecombineerd met de groene rok is dit een heel erg classy outfit.

Dit waren mijn 5 outfits voor de eindejaarsperiode. Hopelijk heb ik je wat kunnen inspireren! Wat doe jij aan met deze feestdagen? Laat het vooral even weten in de reacties!

Liefs

Birgit ♥

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge