13 Days of Blogmas #9 || Christmas Wrapping

Hey, allemaal! Fijne zaterdag gewenst! Afgelopen weken zag je al mijn cadeautips voor hem en haar langskomen. Kerst gaat nu eenmaal hand in hand met cadeautjes geven. Vandaag toon ik jullie hoe je ze leuk kan verpakken. Het oog wil natuurlijk ook wat. Klaar voor een heerlijke inspiratiepost vol inpakideeën?

Wat heb ik allemaal gebruikt?

dddd.jpg

Touw Hema – Gift tags Hema – Schoolbord marker Hema – Puncher Kerstboom – Gift tags Hema – Stempelsets Hema

Het inpakpapier dat ik gebruikt heb komt allemaal van de Hema. Ik heb ze elk een eigen touch gegeven door gebruik van verschillende materialen zoals touw, verschillend papier en met de stempelset van de Hema heb ik me ook helemaal laten gaan.

Hopelijk vond je het leuk om te zien en heb ik je kunnen inspireren om je cadeautjes leuk in te pakken!

Liefs

Birgit ♥

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge