13 Days of Blogmas #2 || Cadeautip: Kruidvat Master Perfumer Absolute Iris n°39

dsc_0185d

Ik was en ben altijd een echte parfumjunkie geweest. Vroeger ging ik steevast voor de dure variants, maar sinds kort heb ik ontdekt dat er ook een heleboel fijne, goedkopere versies op de markt zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de Kruidvat Master Perfumer Eau de Toilette. Vandaag zet ik voor jullie alle voor- en nadelen even op een rijtje.

dsc_0181

Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt toen ik las dat The Master Perfumer Absolute Iris een dupe is van Lancômes La vie est belle.

No. 39 Absolute Iris wordt omschreven als een fris, geurbouquet van diepe iris en jasmijn, aangevuld met een mix van oranjebloesem, patchouli en muskus. Het is een geur voor de stijlvolle en sensuele vrouw die lang blijft hangen.

dsc_0187

Ga voor de meeslepende geur van The Master Perfumer Absolute Iris N°39 Eau de Toilette. Deze eau de toilette is een mix van iris, patchouli en muskus. – Kruidvat

dsc_0210

Alle parfums uit The Master Perfumer lijn zijn Eau de Toilettes. Dit zorgde ervoor dat mijn verwachtingen niet al te hoog waren, want een Eau de Toilette vervliegt heel snel, maar bij Absolute Iris is dit zeker niet het geval. Deze blijft zeker heel de dag hangen en het is ook een geur waar ik heel vaak complimentjes over krijg.

dsc_0197dsc_0194

Het parfum komt in bovenstaand doosje. De verpakking zelf vind ik wat goedkoop ogen, maar voor die prijs verwacht ik ook geen design verpakking. Op de achterkant vinden we wat meer informatie over het merk zelf.

Bij The Master Perfumer krijgt elke geur een andere verpakking.In het geval van Absolute Iris is dit de kleurencombinatie van wit en paars.

dsc_0207

De geur zelf komt in een flacon van 50 ml. Van het flesje ben ik persoonlijk wel fan. Ik vind het een mooie, elegante verpakking die allesbehalve verraadt dat dit parfum heel erg budget is. Op de mini-vermelding op het doosje en onderaan de flacon na merk je absoluut niet dat dit een product van Kruidvat is. Het label van The Master Perfumer geeft het absoluut een gevoel van luxe.

Een leuk detail is de gedrukte TMP op de achterkant van de flacon, wat natuurlijk staat voor The Master Perfumer.

dsc_0212

Ik vind deze geur een absolute aanrader. De houdbaarheid van deze geur is alvast top en in combinatie met de bijbehorende bodylotion blijft die nog langer hangen.

Absolute Iris is verkrijgbaar bij Kruidvat. Er is een 50 ml variant voor € 7,99 en een 15 ml variant voor €3,49. Die laatste is een tasverstuiver en heel handig voor onderweg.

Je kan dit parfum kopen als klein cadeautje voor jezelf, maar het is ook ideaal voor vrienden of familie. Ik heb het al vaak cadeau gedaan en krijg er steevast positieve reacties op. Voor de prijs van  € 7,99 voor 50 ml moet je het zeker niet laten.

Liefs

Birgit ♥

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge